Cégismertető

A HUNIKONT Számviteli és Szervezési Kft.  tizenhét éves múltra visszatekintő magyar magáncég az alakulás óta két természetes személy taggal. Megalakulása óta Budapesten, Pilisen és környékén több, mint száz ügyféllel dolgozott együtt.

A Kft. rendelkezik minden olyan technikai eszközzel, amely a gyors és pontos adatfeldolgozást elősegíti.

Az azonos szolgáltatású vállalkozásokkal kialakított kapcsolatokon túlmenően a HUNIKONT Kft. kapcsolatban áll egy olyan vállalkozói körrel, amely az ügyfelek könyvvizsgálói, társaság-jogi, szabadalmi pályázati, egészségügyi és oktatási problémái megoldásában nyújthatnak hathatós segítséget.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy – felhatalmazás esetén – ügyfeleink egymás szolgáltatásait reklámozzák, illetve megbízásokat szerezhessenek tevékenységi körükben. Ilyen módon már sok-sok új munkára született megállapodás. Sok hasznos tapasztalatot szereztünk a NAV ellenőrzési stílusáról és módszereiről, amit természetesen használni tudunk.

A gyógyszertárak könyvelése speciális ismereteket is kíván, számos elégedett ügyfelünk van a patikák közül. A bizonylatokért Budapesten belül házhoz is megyünk.

A HUNIKONT Kft. a számviteli-könyvelési-adatfeldolgozási, adótanácsadási és bérszámfejtési szolgáltatásokon túl a cégforma megválasztásától az alapítási gondok megoldásán keresztül a vállalkozás közben felmerült akadályok leküzdésének segítségében is szerepet vállal.

Vállaljuk őstermelők, egyéni vállalkozók, betéti társaságok, nonprofit szervezetek és korlátolt felelősségű társaságok könyvelését.

Az ügyfeleket – kérésre – képviseljük az állami hatóságok előtt (NAV). Vállaljuk magánszemélyek adóbevallásának elkészítését is.

Legyen Ön is a 17 éves HUNIKONT Kft. ügyfele!