Miért minket válasszon?

Ügyfeleink fele már több mint tíz éve választotta a HUNIKONT Kft-t – jelenleg a korlátolt felelősségű társaságoktól a betéti társaságokon, egyesületeken, alapítványokon át az egyéni vállalkozásokig és őstermelőkig számos ügyféllel dolgozunk együtt. Ügyfeleink minden esetben a Kft. tulajdonosaival kerülnek kapcsolatba, akik felkészültségben is a lehető legnaprakészebb tudásukat nyújtják. A tulajdonosok olyan döntéshozó helyzetben vannak, ami alapján szinte azonnal kijelölhető a további teendő.

Vállalkozásának számviteli teendői nálunk jó kezekben van, mivel a feladatokat precízen, szakértelemmel végezzük el, továbbá a jogszabályi változásokat folyamatosan figyelemmel tartva friss tájékoztatást adunk a megújuló feltételekről.

Már akkor érdemes felkeresnie minket, ha cégalapítás előtt áll. Számos adat elérhető az interneten és az ismerősi körben is a cégalapítással kapcsolatban, de ha nem teljeskörűen jut információhoz, sok kellemetlen pillanat érheti. Egy jól megválasztott vállalkozási és adózási formával optimalizálható a költség-, bevétel- és adótervezés. A tanácsadás díjmentes.

A HUNIKONT Kft. biztosította háttér mellett Önnek nem marad más dolga, mint a szakmájára való összpontosítás.